Nieuws & Events

15
Jan

Roverscouts

De Roverscouts kijken er naar uit om vrijdag weer te gaan draaien!

08
Jan

Explorers

Ondanks de lockdown gaan de Explorers toch nog online gezellig door. Zie hier een throwback foto van hun zomerkamp in Duitsland!

08
Jan

Koekhuisjes versieren

Gelukkig mogen de buiten opkomsten nog steeds doorgaan! De Bevers, Welpen en Scouts hebben buiten onder de overkapping koekhuisjes versierd met snoep. Het was toch moeilijker dan gedacht, maar wel lekker!

18
dec

Kerstbrunch

Nog net voordat de lockdown kwam, hebben de Welpen en Scouts het jaar goed af kunnen sluiten met een gezellige kerstbrunch!

11
dec

Installatie Welpen & Scouts

Ook de Welpen en Scouts hebben vandaag hun nieuwe leden geïnstalleerd. De Scouts hebben ook eindelijk het nieuwe staflid geïnstalleerd!

11
dec

Installatie Bevers

Op 11 december zijn alle nieuwe bevers geïnstalleerd. Nu zijn dit ook echte bevers. Het was best spannend om voor een grote groep te staan maar uiteindelijk zijn we heel trots op onszelf.

04
dec

Sinterklaas bij de Bevers!

Op 4 december hebben we sinterklaas gevierd op de scouting. Dit was erg gezellig en we hebben mooi speelgoed gekregen voor op de blokhut.

27
nov

Sinterklaas avond Plusscouts

Met de nieuwste corona-maatregelen is gelukkig rekening gehouden met onze plusscouts! Zondag gingen de regels in, zodat zij zaterdag nog hun sinterklaas-avondje konden vieren. Er werd een cadeau-uitruil-spel gespeeld waarbij op magische wijze de meeste cadeaus uitkwamen bij Linda. Zij kon pas later aansluiten en deed daarom niet mee… 🙂 Bijzonder is het als een menstruatie-boekje uit de jaren ’70…

17
okt

Jota weekend

Hier een voorproefje van hoe gezellig het op het Jota weekend was! P.S. In de laatste foto kun je zien hoe we allemaal zingen voor onze jarige penningmeester Colin! 🙂